Üdvözöljük a Hortenzia Apartman oldalán!

 

 

szolgáltatások

 

 

Az apartman Pécs belvárosában központi helyen helyezkedik el, pár száz méterre a vasútálllomástól és a buszpályaudvartól!


A Hortenzia Apartman egy belvárosi épület első emeletén található egy épületben további négy apartmannnal, a Szabadság Apartman a második emeleten, Orchidea apartman a nyolcadik emeleten,  Liliom apartman a kilencedik emeleten, Levendula apartman a tizedik emeleten. 

Így a hozzánk érkező vendégek, könnyedén megközelíthetik az apartmant!


A gépkocsival érkezők, a lakás előtt tudnak parkolni, ahol napközben 100.-Ft/óra a díj, este 17 órától - reggel 8 óráig nem kell fizetni, illetve hétvégén!


Vendégeinknek, minden a közelben van így gyalog mindent meg tudnak közelíteni pár perc sétával, mint a belváros látványosságait, Árkád bevásárlóközpont, éttermek, pékségek, gyógyszertár, kórház, posta, vásár csarnok, pécs sétáló utcája és főtere.


Az apartman egy belvárosi épület első emeletén található, ahol 3 fő tud kényelmese megszállni, egy franciágyon, és egy kihúzható kanapén! Az apartman 36nm-es, egy szobás, külön konyhával, fürdőszobával, és külön wc-vel rendelkezik!


Az apartman teljesen berendezett, kábel tv, wi-fis internet, a konyha teljesen felszerelt hütő, mikró, edények, gáztűzhely. Vendégeinknek a törölköző mellé hajszárítót, és vasalót is biztosítunk!


Várjuk sok szeretettel a Hortenzia Apartmanban! 


 


Apartmanunkat értékelték az eddigi vendégeink, miszerint az apartman minden igényüknek megfelelt és kiváló értéket kapott!